Maskinrenovering

Maskindelar blir gamla och behöver bytas ut. Maskiner kan behöva uppgraderas för nya uppgifter eller högre säkerhet. Ett löpande maskinunderhåll är också viktigt för maskinens prestanda och för att undvika maskinhaverier. Vi kan hjälpa er i alla led.

Maskinservice

Maskinlogik erbjuder förebyggande underhåll och årlig service på maskiner inom metall- & träindustrin, gummitillverkning, bageri och läkemedelsindustrin. Vår breda erfarenhet gör att vi även arbetar inom näringar som använder samma typ av maskiner, men som bearbetar andra material. Hör av dig till oss om du är intresserad av ett serviceavtal för dina maskiner.

Akutservice och maskinreparationer

En av våra starka sidor är felsökning. Vi kan ge dig snabb support i akuta situationer och minimera de oplanerade stoppen som hindrar produktionen. Vi kan också erbjuda tillverkning av reservdelar till din maskin. Vi utför installation, service och reparation av alla typer av maskiner, till exempel: kantpress, gradsax, bagerimaskiner, bandslip, bandsåg, bockmaskin, bordsfräs, centrumtappmaskin, excenterpress, fanérsåg, fräs, fyrsidesfräs, glasmaskin, gummipress, justersåg, kallsåg, kantlistmaskin, kantputs, kapsåg, klyvsåg, lyftbord, pelarborrmaskin, planhyvel, planslip, plåtmaskin, rikthyvel, rundslip, sandingmaster, skivsåg, slipmaskin, snickerimaskin, spånsug, stegbensborr, supportfräs, supportsvarv, svarv och tunnplåtsmaskin.

Maskinrenoveringar kräver kunniga och erfarna fackmän. Anlita Maskinlogik AB, som varit en garanti för kvalité i över 30 år!

Stäng meny